Startsida Bilglas Glasning Inglasning Företaget Kontakta ossGlasning


Fönsterrenovering

Ett effektivt sätt att få villan eller flerbostadshuset att kännas nytt och fräscht är att renovera fönstren. En sund och ekonomisk åtgärd då äldre fönster ofta är ursprungliga, gedigna hantverk som kräver varsam hantering. Man kan samtidigt minska energiförlusterna genom att byta ett av glasen i fönstret till energiglas, vilket förbättrar isoleringsvärdet.

Energiglas

Målsättningen med moderna fönsterglas är att skapa bästa möjliga energiförbrukning. Med avancerad förädlingsteknik beläggs glasets yta med mikroskopiskt tunn metalloxid, detta i kombination med ädelgas. I isolerrutor ger glaset en avsevärt bättre förmåga att hålla kvar värmen, alternativt reflektera bort värme. Med en minskad energiförbrukning är Energiglas ett miljösmart val.

Inredningsglas

Genom att använda glas som inredning får du en modern, ljus och luftig miljö, som skapar en stilren och elegant känsla i hemmet eller på arbetsplatsen. Vi på Säters Glasmästeri hjälper dig att bygga ett kontorslandskap med exempelvis glasväggar, glasdörrar, glasmontrar, glasgolv och glasräcken, allt efter dina önskemål. Vi hjälper dig även att skapa en dekorativ hemmiljö med exempelvis spegel- och glasdörrar, glasbord och glashyllor. Eller ett elegant och harmoniskt badrum med dörrar och väggar av glas för din dusch och bastu.


Vi skräddarsyr glasningen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss gärna för mer information.